• 103qo

    Wechat

  • 117 kq

    MicroBlog

Nyedhiyakake Urip, Marasake Pikiran, Ngrawat Tansah

Leave Your Message
010203
2998
6570147gft

Afiliasi karo Shandong Finance and Health Group

rong puluh siji +
TAHUN PENGALAMAN PASAR
> 93
WARNA WARNA
> 56
NEGARA
27600 MT
LUWU
657c0ec3e7

BABAGAN AWAKE DHEWE

Shandong Finance lan Health Group

Pusat Medis Internasional Nuolai dumunung ing sikil Gunung Tai, sing paling penting ing Lima Pagunungan. Dumunung ing Kota Tai'an, Provinsi Shandong, kanthi akses transportasi sing trep. Iki minangka rumah sakit internasional khusus sing diadegake ing 2016, darmabakti kanggo nyedhiyakake layanan medis sing luar biasa kanggo penyakit saraf.
ndeleng liyane
1 gic
3 lii
2 biq
010203

Penyakit lan Perawatan

Kolaborasi karo rumah sakit terkemuka kayata Rumah Sakit Beijing 301, Rumah Sakit Beijing, lan Rumah Sakit Qilu, nggunakake riset ilmiah canggih, tim ahli sing kuat, lan peralatan medis sing canggih.

KENAPA
PILIH US

Berusaha Keras Lan Tetep Karo Wektu

Afiliasi karo Shandong Finance and Health Group, Nuolai International Medical Center partner karo rumah sakit terkemuka kaya Beijing 301 Hospital, Beijing Hospital, Qilu Hospital, nggunakake riset ilmiah canggih, tim ahli sing kuat, lan peralatan medis sing canggih.

WARTA TERBARU

Utamane fokus ing riset obat regeneratif lan aplikasi klinis.

IDE MANAJEMEN

Customer First, Quality First lan Integrity-Based.