• 103qo

    Вечет

  • 117kq

    МикроБлог

Зајакнување на животите, исцелување умови, грижа секогаш

Leave Your Message
010203
2998 година
6570147 подароци

Поврзан со Шандонг за финансии и здравствена група

Дваесет и еден +
ГОДИНИ ИСКУСТВО НА ПАЗАРОТ
> 93
СЕНКИ НА БОЈИ
> 56
ЗЕМЈИ
27600 МТ
НИКОГАШ
657c0ec3e7

ЗА НАС

Група за финансии и здравје Шандонг

Меѓународниот медицински центар Нуолаи се наоѓа во подножјето на планината Таи, најголемата од Петте планини. Се наоѓа во градот Таиан, провинцијата Шандонг, со удобен пристап за транспорт. Тоа е специјализирана меѓународна болница основана во 2016 година, посветена на обезбедување извонредни медицински услуги за невролошки заболувања.
Гледај Повеќе
1г
3lii
2biq
010203

Болести и третмани

Соработка со водечки болници како што се Пекинг 301 болница, Пекинг болница и болница Килу, користејќи напредни научни истражувања, силни стручни тимови и врвна медицинска опрема.

010203040506070809

ЗОШТО
ИЗБЕРЕТЕ НАС

Напорно се трудете и бидете во чекор со времето

Поврзан со Шандонг Finance and Health Group, Меѓународниот медицински центар Нуолаи е партнер со водечки болници како Пекинг 301 болница, Пекинг болница, болница Qilu, искористувајќи напредни научни истражувања, силен тим од експерти и врвна медицинска опрема.

ПОСЛЕДНИ ВЕСТИ

Тој главно се фокусира на истражување за регенеративна медицина и клинички апликации.

ИДЕЈА ЗА УПРАВУВАЊЕ

Клиентот на прво место, квалитетот на прво место и базиран на интегритет.