• 103qo

    Wechat

  • 117 kq

    MicroBlog

Fuqizimi i jetëve, Shërimi i mendjeve, Kujdesi gjithmonë

Leave Your Message
010203
2998
6570147gft

Lidhur me Shandong Finance and Health Group

njezet e nje +
VITE EKSPERIENCE TË TREGUT
> 93
NJOJE NGJYRA
> 56
VENDET
27600 MT
PËRGJITHSHME
657c0ec3e7

PËR NE

Grupi i Financave dhe Shëndetit Shandong

Qendra Mjekësore Ndërkombëtare Nuolai ndodhet në rrëzë të malit Tai, në krye të Pesë Maleve. E vendosur në qytetin Tai'an, Provinca Shandong, me akses të përshtatshëm transporti. Është një spital i specializuar ndërkombëtar i krijuar në vitin 2016, i përkushtuar për të ofruar shërbime të jashtëzakonshme mjekësore për sëmundjet neurologjike.
shikoni më shumë
1gjik
3lii
2biq
010203

Sëmundjet dhe trajtimet

Duke bashkëpunuar me spitalet kryesore si Spitali i Pekinit 301, Spitali i Pekinit dhe Spitali Qilu, duke përdorur kërkime të avancuara shkencore, ekipe të forta ekspertësh dhe pajisje mjekësore moderne.

010203040506070809

PSE
NA ZGJIDHNI

Përpiqu shumë dhe vazhdo me kohën

E lidhur me Shandong Finance and Health Group, Qendra Mjekësore Ndërkombëtare Nuolai bashkëpunon me spitalet kryesore si Spitali i Pekinit 301, Spitali i Pekinit, Spitali Qilu, duke shfrytëzuar kërkime të avancuara shkencore, një ekip të fortë ekspertësh dhe pajisje mjekësore moderne.

LAJMET E FUNDIT

Ai fokusohet kryesisht në kërkimin e mjekësisë rigjeneruese dhe aplikimet klinike.

IDE E MENAXHIMIT

Klienti i pari, cilësia në radhë të parë dhe bazuar në integritet.