• 103qo

    Wechat

  • 117kq

    MicroBlog

Empowering Kahirupan, Nyageurkeun Pikiran, Asuh Salawasna

Leave Your Message
010203
2998
6570147gft

Gaul sareng Shandong Keuangan sareng Grup Kaséhatan

dua puluh hiji +
Pangalaman pasar taun
> 93
WARNA KULIT
> 56
NEGARA
27600 MT
Ngaliwatan
657c0ec3e7

TENTANG KAMI

Shandong Keuangan sareng Grup Kaséhatan

Pusat Médis Internasional Nuolai ayana di suku Gunung Tai, anu pangpayunna tina Lima Pagunungan. Tempatna di Kota Tai'an, Propinsi Shandong, kalayan aksés transportasi anu saé. Ieu mangrupikeun rumah sakit internasional khusus anu diadegkeun dina 2016, khusus pikeun nyayogikeun jasa médis anu luar biasa pikeun panyakit saraf.
nempo leuwih
1 gic
3 lii
2 biq
010203

Kasakit Jeung Pangobatan

Kolaborasi sareng rumah sakit terkemuka sapertos Rumah Sakit Beijing 301, Rumah Sakit Beijing, sareng Rumah Sakit Qilu, ngamangpaatkeun panalungtikan ilmiah canggih, tim ahli anu kuat, sareng alat médis canggih.

NAHA
PILIH KAMI

Ikhtiar Teguh Jeung Tetep Nepi Ka Jaman

Gaul sareng Shandong Finance and Health Group, Nuolai International Medical Center bermitra sareng rumah sakit terkemuka sapertos Rumah Sakit Beijing 301, Rumah Sakit Beijing, Rumah Sakit Qilu, ngamangpaatkeun panalungtikan ilmiah canggih, tim ahli anu kuat, sareng alat médis canggih.

BÉRITA PALING ÉNGGAL

Utamana museurkeun kana panalungtikan ubar regeneratif sareng aplikasi klinis.

Gagasan manajemén

Palanggan Kahiji, Kualitas Kahiji sareng Berbasis Integritas.